Mapa sajta | Imate pitanje?

Poslovni kursevi

Ukoliko Vam je potrebno da poboljšate svoj poslovni vokabular, naučite kako da pravilno napišete e- mail na engleskom jeziku, razgovarate telefonom, vodite prezentacije, razgovarate sa poslovnim klijentima, aktivno učestvujete na sastancima, a pre svega napišete kvalitetan CV na stranom jeziku, tada je pravo rešenje za Vas kurs poslovnog engleskog u centru MOMENT School.

Poslovni kursevi

Kome su namenjeni kursevi poslovnog engleskog jezika?

 Ovi kursevi su najčešće namenjeni studentima  koji se pripremaju za poslovnu karijeru, kao i osobama koje su već u poslovnom svetu, ali iz odredjenih razloga imaju potrebu da unaprede i poboljšaju svoj poslovni vokabular kao i komunikacijske veštine prilikom upotrebe poslovnog engleskog jezika.

Što se tiče nivoa znanja, ova vrsta kurseva je  prilagođena svim nivoima znanja od početnog , pa sve do najvišeg (advanced) nivoa.

 Kako izgledaju kursevi poslovnog engleskog jezika u centru MOMENT School?

 U našem edukativnom centru, svi udžbenici i nastavni materijali koje koristimo su izdanja renomiranih svetskih izdavača, a sam kurs poslovnog jezika je koncipiran tako da polaznici postepeno putem konstantne interakcije sa profesorom i drugim polaznicima u grupi usvajaju nepoznati vokabular. Kroz obradu teksta uče se nove poslovne reči, fraze, idiomi i kolokacije, a kroz kreativna i korisna vežbanja aktivira se novo stečeno znanje i primenjuje se naučeni vokabular. Gramatika se na poslovnom nivou obrađuje kroz primere uzete iz poslovnog okruženja i konteksta, kako se ne bi mnogo odstupalo od samog poslovnog vokabulara.

  Veoma je važno napomenuti da se na ovom kursu pored uvođenja novog vokabulara, uvežbavaju i potrebne poslovne veštine kao što su: telefonski razgovori na engleskom jeziku, pregovaranja, aktivno učestvovanje na poslovnim sastancima itd.

 U poslovnom svetu  vreme je  dragocena stvar, zato ne gubite vreme, upišite kurs poslovnog jezika, koji će poboljšati Vaše samopouzdanje, znanje i komunikacijske veštine u svakoj poslovnoj situaciji.

 

Kursevi jezika

Pronađite pravi kurs stranog jezika za vas!

Aktuelno u centru stranih jezika - Novi Beograd

Učenje engleskog jezika uz podkast

Učenje engleskog jezika uz podkast

Nemate vremena da čitate duge knjige? Nikada i niste bili neki obo

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Oduvek ste se pitali da li pravilno postavljate pitanje na

Nemačka valuta kroz vreme

Nemačka valuta kroz vreme

Guten Tag! Danas ćemo govoriti o nemačkom

“Oduševljen sam centrom za strane jezike Moment School. Predavači su jako prijatni, grupa u kojoj sam bio brojala je 6 polaznika, tako da je predavač mogao da se posveti svakom ponaosob. Idemo dalje da naučimo nemački“

Aleksandar Lazović

Internet Solutions

“Zbog prirode posla kojim se bavim bilo mi je potrebno bolje poznavanje engleskog jezika. U Moment school-u sam naučio osnove engleskog i nastavljam sa učenjem. Ambijent i predavači su za svaku preporuku“

Strahinja Stanković

WDS

“Kada sam trebala da krenem na kurs norveškog jezika bila sam skeptična. Međutim poluintenzvni kurs koji sam pohađala pomogao mi je da savladam norveški jezik, mnogo više nego što sam očekivala“

Zlata Biro

VMC - Slavija

Želite da naučite jezik? Kontaktirajte nas odmah.

Pozovite +381 60 313 55 83 ili pošaljite email info@momentschool.rs