Mapa sajta | Imate pitanje?

Poluintenzivni kursevi

POLUINTENZIVNI KURSEVI JEZIKA 3x75 min – DVA MESECA

NASTAVA SE ODVIJA ONLINE ILI U ŠKOLI - IZBOR JE NA VAMA

Poluintenzivni kursevi u školi stranih jezika Moment School su namenjeni svima Vama koji želite da u što kraćem  vremenskom periodu naučite što više ili steknete osnove jezika koji Vam je potreban za školovanje, posao ili dalje usavršavanje. Svima Vama koji imate potrebu da u kratkom roku obnovite već postojeće znanje jezika, ili pak imate dovoljno slobodnog vremena, a želite da ga iskoristite na pravi način ulaganjem u sebe i svoje znanje.

Kursevi stranih jezika u obrazovnom centru Moment School se odvijaju po najsavremenijim evropskim programima priznatim od strane zvaničnih institucija. Od drugih nas izdvaja moderan, interaktivan metod u podučavanju- konverzacijski metod, odlična tehnička  opremljenost, visokoobrazovni kadar kao i konstantno uskladjivanje programa sa razvojem tržišta. 

Kroz realne situacije tematski potpuno različite, koje stvaramo tokom nastave, naši polaznici su u prilici da vežbaju komunikaciju na odredjenom stranom jeziku. U ovakvoj atmosferi, postići ćete najbolje rezultate, koje ćete kasnije moći da implementirate u pravim životnim okolnostima. Iako je fokus na usmenoj komunikaciji i preostale jezičke veštine poput pismenog izražavanja, slušanja kao i razumevanja pročitanog teksta se ne zapostavljaju i podjednako se razvijaju.

        OPIS KURSA:

  • Tempo rada: Tri puta nedeljno po 75minuta (3x75min) 
  • Fond časova: 46 školskih časova (28x75 min.)
  • Dužina trajanja kursa:  ( 2 meseca)
  • Trenutna akcijska cena 21.000 din    stara cena 26.000 din

Radimo u manjim grupama, koje broje od 4-6 polaznika. U nastavu su uključena periodična pismena i usmena testiranja, kako bismo pratili vaš napredak, kao  i završni pismeni i usmeni ispiti. Kandidati koji uspešno polože završni ispit dobijaju sertifikat kao dokument o stečenom znanju za nivo jezika koji su pohadjali u našem centru.

NAŠ TIM

Predavači u školi Moment School su diplomirani profesori  kao i izvorni govornici odredjenih stranih jezika. Naš tim predavača odlikuje kreativnost, stručnost i predanost radu, koji sve vreme tokom učenja jezika kontinuirano prati Vaš proces učenja i uvek Vam je usluzi.

U program su uključene i besplatne konsultacije sa profesorom, u cilju razjašnjavanja svih postojećih nedoumica tokom usvajanja stranog jezika, jer naši profesori su tu zbog Vas .

Poluintenzivni kurs stranih jezika

 

 

Kursevi jezika

Pronađite pravi kurs stranog jezika za vas!

Aktuelno u centru stranih jezika - Novi Beograd

Učenje engleskog jezika uz podkast

Učenje engleskog jezika uz podkast

Nemate vremena da čitate duge knjige? Nikada i niste bili neki obo

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Oduvek ste se pitali da li pravilno postavljate pitanje na

Nemačka valuta kroz vreme

Nemačka valuta kroz vreme

Guten Tag! Danas ćemo govoriti o nemačkom

“Oduševljen sam centrom za strane jezike Moment School. Predavači su jako prijatni, grupa u kojoj sam bio brojala je 6 polaznika, tako da je predavač mogao da se posveti svakom ponaosob. Idemo dalje da naučimo nemački“

Aleksandar Lazović

Internet Solutions

“Zbog prirode posla kojim se bavim bilo mi je potrebno bolje poznavanje engleskog jezika. U Moment school-u sam naučio osnove engleskog i nastavljam sa učenjem. Ambijent i predavači su za svaku preporuku“

Strahinja Stanković

WDS

“Kada sam trebala da krenem na kurs norveškog jezika bila sam skeptična. Međutim poluintenzvni kurs koji sam pohađala pomogao mi je da savladam norveški jezik, mnogo više nego što sam očekivala“

Zlata Biro

VMC - Slavija

Želite da naučite jezik? Kontaktirajte nas odmah.

Pozovite +381 60 313 55 83 ili pošaljite email info@momentschool.rs