Mapa sajta | Imate pitanje?

Personalizovani kursevi jezika

PERSONALIZOVANI - TAILOR MADE KURSEVI (kursevi specijalno kreirani po Vašim željama i potrebama)


Personalizovani kursevi jezika
Personalizovani kursevi jezika

 

 

 

 

Škola stranih jezika MOMENT School uvrstila je u svoju ponudu i specijalne  PERSONALIZOVANE TAILOR-MADE kurseve, skrojene po meri polaznika. Ove kurseve naši predavači detaljno pripremaju nakon razgovora sa Vama tj. u skladu sa Vašim potrebama izradjuje se poseban nastavni plan i program. Na ovom kursu profesori se ne ograničavaju na korišćenje jednog udžbenika, već se materijali kombinuju u zavisnosti od Vaših potreba i takve materijale dobijate na svakom času.

Možete ga pohadjati individualno 1 na 1 sa profesorom ili u grupi.

Ovo je jedan od naših najtraženijih programa kako u individualnoj nastavi tako i u saradnji sa firmama kada je izražena potreba rada na specifičnom vokabularu koji je karakterističan za određeni sektor poslovanja. 

Napredovanje polaznika na ovoj vrsti kursa je zagarantovano u vrlo kratkom roku, jer se pažnja posvećuje onim jezičkim jedinicama koje stvaraju najveću prepreku u komunikaciji na stranom jeziku.

Personalizovane kurseve stranih jezika organizujemo i za kompanije iz najrazličitijih sektora poslovanja i moguće ih je prilagoditi svakoj oblasti poslovanja (bankarstvo i finansije, mediji i izdavaštvo, državne i gradske institucije, marketing, turizam i hotelijerstvo, farmaceutika, IT, tekstilna i modna industrija, naftna i gasna industrija, duvanska industrija, industrija nameštaja i dekoracije…). Nastavu je moguće pohadjati individualno ili grupno, online ili u prostorijama naše škole.

AKCIJSKA CENA KURSEVA 

INDIVIDUALNA NASTAVA    2.000  din za čas od 75 min.

GRUPNA NASTAVA                 21.000 din za kompletan kurs u trajanju od 3 meseca, sa tempom rada od 2 x nedeljno (40 školskih časova)

.

.

Kursevi jezika

Pronađite pravi kurs stranog jezika za vas!

Aktuelno u centru stranih jezika - Novi Beograd

Učenje engleskog jezika uz podkast

Učenje engleskog jezika uz podkast

Nemate vremena da čitate duge knjige? Nikada i niste bili neki obo

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Oduvek ste se pitali da li pravilno postavljate pitanje na

Nemačka valuta kroz vreme

Nemačka valuta kroz vreme

Guten Tag! Danas ćemo govoriti o nemačkom

“Oduševljen sam centrom za strane jezike Moment School. Predavači su jako prijatni, grupa u kojoj sam bio brojala je 6 polaznika, tako da je predavač mogao da se posveti svakom ponaosob. Idemo dalje da naučimo nemački“

Aleksandar Lazović

Internet Solutions

“Zbog prirode posla kojim se bavim bilo mi je potrebno bolje poznavanje engleskog jezika. U Moment school-u sam naučio osnove engleskog i nastavljam sa učenjem. Ambijent i predavači su za svaku preporuku“

Strahinja Stanković

WDS

“Kada sam trebala da krenem na kurs norveškog jezika bila sam skeptična. Međutim poluintenzvni kurs koji sam pohađala pomogao mi je da savladam norveški jezik, mnogo više nego što sam očekivala“

Zlata Biro

VMC - Slavija

Želite da naučite jezik? Kontaktirajte nas odmah.

Pozovite +381 60 313 55 83 ili pošaljite email info@momentschool.rs