Mapa sajta | Imate pitanje?

Online konverzacijski kursevi jezika

Jedan od najvećih izazova za ljude koji uče engleski ili nemački jezik je sposobnost izražavanja i komunikacije. Takođe, uvek treba da budu spremni na nove izazove i njihovo rešavanje. Međutim, postoje ljudi koji ne mogu da usklade svoje obaveze sa časovima u školi i zato je online učenje jezika najbolji izbor.

Online konverzacijski kursevi jezika

Za ovaj vid nastave potrebna Vam je samo dobra internet konekcija i računar ili smart telefon!

 

Centar za strane jezike Moment School, Novi Beograd Vam nudi online konverzacijski kurs engleskog ili nemačkog jezika koji će poboljšati Vaše znanje i pomoći Vam u dostizanju željenog nivoa. Na online konverzacijskim časovima kao i na konverzacijskim časovima  u školi u nastavi primenjujemo različite interaktivne metode  učenja koje su se pokazale kao veoma korisne u usvajanju znanja ovih stranih jezika.

Kako izgleda online konverzacijski kurs engleskog ili nemačkog jezika u našem centru?

Pre nego što upišete kurs jezika u našoj školi, potrebno je da odradite test za odredjivanje nivoa znanja, kako bismo Vam dodelili odgovarajuću grupu u skladu sa istim. Testiranje je obavezno i ukoliko se odlučite za individualnu .

Naši časovi su sve vreme na stranom jeziku bez obzira na nivo polaznika. Program online konverzacijskog kursa jezika podrazumeva diskutovanje o aktuelnim i zanimljivim temama kao i učenje jezika kroz različite životne situacije. Vi birate o čemu želite da pričate tokom časa: opšte teme, obnavljanje gramatike, priprema za razgovor za posao, izlaganje argumenata na određene teme itd. Usavršićete lakoću i tačnost izražavanja, što će poboljšati Vaše samopouzdanje i komunikaciju na željenom stranom jeziku. Sve što Vam je potrebno za online konverzacijski kurs je laptop, računar ili mobilni telefon i stabilna internet konekcija da bi što pravilnije i brže progovorili engleski jezik.

Preduslov za pohađanje online kurseva konverzacije je da imate srednji nivo znanja engleskog tj. Nemačkog jezika, odnosno A2 nivo. Nastava se odvija u malim grupama od 4 do 6 polaznika.

Opšte informacije o online konverzacijskim kursevima jezika:

- kurs traje dva meseca (28 školskih časova)
- tempo rada 2 puta nedeljno po 75 minuta
- termini nastave: u dogovoru sa polaznicima.

AKCIJSKA CENA ONLINE STANDARDNIH KURSEVA - POGLEDAJTE >>>

Kursevi jezika

Pronađite pravi kurs stranog jezika za vas!

Aktuelno u centru stranih jezika - Novi Beograd

Učenje engleskog jezika uz podkast

Učenje engleskog jezika uz podkast

Nemate vremena da čitate duge knjige? Nikada i niste bili neki obo

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Oduvek ste se pitali da li pravilno postavljate pitanje na

Nemačka valuta kroz vreme

Nemačka valuta kroz vreme

Guten Tag! Danas ćemo govoriti o nemačkom

“Oduševljen sam centrom za strane jezike Moment School. Predavači su jako prijatni, grupa u kojoj sam bio brojala je 6 polaznika, tako da je predavač mogao da se posveti svakom ponaosob. Idemo dalje da naučimo nemački“

Aleksandar Lazović

Internet Solutions

“Zbog prirode posla kojim se bavim bilo mi je potrebno bolje poznavanje engleskog jezika. U Moment school-u sam naučio osnove engleskog i nastavljam sa učenjem. Ambijent i predavači su za svaku preporuku“

Strahinja Stanković

WDS

“Kada sam trebala da krenem na kurs norveškog jezika bila sam skeptična. Međutim poluintenzvni kurs koji sam pohađala pomogao mi je da savladam norveški jezik, mnogo više nego što sam očekivala“

Zlata Biro

VMC - Slavija

Želite da naučite jezik? Kontaktirajte nas odmah.

Pozovite +381 60 313 55 83 ili pošaljite email info@momentschool.rs