Mapa sajta | Imate pitanje?

Online kursevi

Usled novonastale situacije, sve više naših polaznika opredeljuje se za ONLINE kurseve jezika. Ukoliko želite da pohađate bilo koji od mnogobrojnih kurseva koji su u ponudi, potreban Vam je samo računar ili smart telefon i dobra internet konekcija.


Online standardni kursevi jezika Online poluintenzivni kursevi jezika Online konverzacijski kursevi jezika Online individualni časovi stranih jezika
Online kursevi

 

KAKO IZGLEDA ONLINE NASTAVA U NAŠEM CENTRU

Korak 1

Kada se odlučite i odaberete kurs u skladu sa Vašim željama i potrebama, pozovite nas i zakazaćemo potpuno besplatno testiranje, kako bismo što preciznije odredili nivo znanja.

Testiranje se obavlja pismeno i usmeno

Pismeno testiranje (popunite online test)
Usmeno testiranje (obavite poziv putem skajpa ili zoom platforme)

Ulazno testiranje ne treba da Vas plaši, važno ga je odraditi kako bismo bili sigurni da smo Vam dodelili pravu grupu u skladu sa Vašim znanjem, u kojoj ćete na najbrži način napredovati.

Testiranje se ne obavlja samo u slucaju da ste potpuni pocetnik.

Korak 2

Kada se opredelite za grupnu ili individualnu ONLINE nastavu potrebno je da instalirate SKYPE ili ZOOM aplikaciju.

Sav potrebni materijal za ONLINE kurs (knjiga + radna sveska) kao i dodatne materijale mi Vam šaljemo na Vaš mail u elektronskoj formi. Sve dodatne vezbe, audio kao i video materijale saljemo Vam elektronskim putem.

ZASTO BAS ODABRATI MOMENT SCHOOL ZA ONLINE NASTAVU?

Izdvajamo se po interaktivnoj metodi rada koja podrazumeva Vaše maksimalno aktivno učesce na svim aktivnostima na času. Ovo je za Vas veoma važno, jer to znaci da tokom nastave stičete primenljivo aktivno znanje koje ćete veoma lako moci da upotrebite odmah u realnim situacijama u životu.

Svi predavači u našem centru su diplomirani profesori jezika, koji redovno prate individualni rad i napredak svakog učenika ponaosob.

Termini ONLINE nastave u našem centru su prepodnevni, popodnevni i večernji. Na Vama je da izaberete termin koji Vam najviše odgovara.

Na kraju svakog ONLINE kursa obavlja se testiranje i dobijate Sertifikat o stečenom znanju za nivo koji ste pohadjali. Sve kurseve iz naše ponude moguće je pohadjati individualno ili u grupi.

Centar stranih jezika Moment School nudi Vam veliki izbor kurseva. Neke od naših ONLINE kurseva možete pogledati na linkovima ispod:

Kursevi jezika

Pronađite pravi kurs stranog jezika za vas!

Aktuelno u centru stranih jezika - Novi Beograd

Učenje engleskog jezika uz podkast

Učenje engleskog jezika uz podkast

Nemate vremena da čitate duge knjige? Nikada i niste bili neki obo

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Oduvek ste se pitali da li pravilno postavljate pitanje na

Nemačka valuta kroz vreme

Nemačka valuta kroz vreme

Guten Tag! Danas ćemo govoriti o nemačkom

“Oduševljen sam centrom za strane jezike Moment School. Predavači su jako prijatni, grupa u kojoj sam bio brojala je 6 polaznika, tako da je predavač mogao da se posveti svakom ponaosob. Idemo dalje da naučimo nemački“

Aleksandar Lazović

Internet Solutions

“Zbog prirode posla kojim se bavim bilo mi je potrebno bolje poznavanje engleskog jezika. U Moment school-u sam naučio osnove engleskog i nastavljam sa učenjem. Ambijent i predavači su za svaku preporuku“

Strahinja Stanković

WDS

“Kada sam trebala da krenem na kurs norveškog jezika bila sam skeptična. Međutim poluintenzvni kurs koji sam pohađala pomogao mi je da savladam norveški jezik, mnogo više nego što sam očekivala“

Zlata Biro

VMC - Slavija

Želite da naučite jezik? Kontaktirajte nas odmah.

Pozovite +381 60 313 55 83 ili pošaljite email info@momentschool.rs