Mapa sajta | Imate pitanje?

Online individualni časovi stranih jezika

Ukoliko želite da pohadjate bilo koji od mnogobrojnih naših INTERAKTIVNIH individualnih kurseva jezika, obezbedite sebi dobru internet konekciju, računar ili smart telefon i iz udobnosti svoga doma investirajte u svoje znanje!

Online individualni časovi stranih jezika

U koliko niste u mogucnosti da pratite nastavu u ucionici ili Vam termini grupne nastave ne odgovarajuMoment School škola stranih jezika Vam nudiOnline individualne kurseve engleskog ili nemačkog  jezika za sve nivoe od A1 do C2.

Svi naši kursevi koji su u ponudi mogu se pohadjati i ONLINE individualno ili u grupi!

Online individualni časovi su postali svetski trend u 21.veku, a posebno sada  kada praktikujemo socijalnu distancu.

Ponudu svih naših online individualnih kurseva možete pogledati OVDE >>>

Kako izgledaju naši ONLINE individualni časovi stranih jezika

Naši online individualni kursevi engleskog ili nemačkog jezika omogućavaju polaznicima da se fokusiraju na onu jezičku veštinu koja im je najpotrebnija. U dogovoru sa profesorom birate tip kursa, nastavne oblasti koje su Vam najpotrebnije tj. želite da ih obradjujete sa profesorom.

Nastavu je moguće pohadjati dinamikom koja vama ogovara kao i u terminima koji vama odgovaraju, dakle u potpunosti se prilagodjavamo vama i izlazimo vam u susret.

Ukoliko ne želite da pohađate neki od naših mnogobrojnih kurseva jezika koje vam nudimo, mi kao centar za naše individualne polaznike imamo poseban TAILOR MADE program, što znači da kreiramo jedinstveni nastavni program za svakog našeg polaznika ponaosob , po njegovim željama i potrebama. Ovakav vid nastave pokazao se kao veoma koristan i produktivan, a kao rezultat ovakvog načina rada, možemo se pohvaliti  veoma velikim brojem individualnih polaznika.

Online individualni kurs engleskog jezika je spoj lepog i korisnog savremenog nacina ucenja jezika. Nastava u našem centru je interaktivna, a akcenat je prvenstveno na komunikaciji. Nastavu izvode diplomirani profesori jezika ili native speaker-i sa dugogodišnjim radnim iskustvom.

Udobnost Vaseg doma iskoristite da na najbrzi nacin progovorite engleski jezik, pritom ustedite vreme i novac i svih 75 minuta online časova biće  posveceno samo Vama.

Naši online individualni kursevi engleskog ili nemačkog jezika omogućavaju polaznicima da se fokusiraju na onu jezičku veštinu koja im je najpotrebnija. U dogovoru sa profesorom birate tip kursa, nastavne oblasti koje su Vam najpotrebnije tj. želite da ih obradjujete sa profesorom kao i dinamiku nastave, dakle sve je Vama prilagodjeno.

Ovaj tip kurseva je predvidjen  za sve polaznike koji imaju potrebu da za relativno kratak vremenski period savladaju, ili poboljšaju postojeći nivo znanja.  Svako ko je motivisan da radi na sebi može ih pohađati, bilo da su mu motivi želja da se pripremi za odlazak u inostranstvo, ili želi aktivno da koristi, neki od stranih jezika na poslu, u poslovnoj korespondenciji i komunikaciji.

AKCIJSKA CENA ONLINE STANDARDNIH KURSEVA - POGLEDAJTE >>>

Kursevi jezika

Pronađite pravi kurs stranog jezika za vas!

Aktuelno u centru stranih jezika - Novi Beograd

Učenje engleskog jezika uz podkast

Učenje engleskog jezika uz podkast

Nemate vremena da čitate duge knjige? Nikada i niste bili neki obo

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Oduvek ste se pitali da li pravilno postavljate pitanje na

Nemačka valuta kroz vreme

Nemačka valuta kroz vreme

Guten Tag! Danas ćemo govoriti o nemačkom

“Oduševljen sam centrom za strane jezike Moment School. Predavači su jako prijatni, grupa u kojoj sam bio brojala je 6 polaznika, tako da je predavač mogao da se posveti svakom ponaosob. Idemo dalje da naučimo nemački“

Aleksandar Lazović

Internet Solutions

“Zbog prirode posla kojim se bavim bilo mi je potrebno bolje poznavanje engleskog jezika. U Moment school-u sam naučio osnove engleskog i nastavljam sa učenjem. Ambijent i predavači su za svaku preporuku“

Strahinja Stanković

WDS

“Kada sam trebala da krenem na kurs norveškog jezika bila sam skeptična. Međutim poluintenzvni kurs koji sam pohađala pomogao mi je da savladam norveški jezik, mnogo više nego što sam očekivala“

Zlata Biro

VMC - Slavija

Želite da naučite jezik? Kontaktirajte nas odmah.

Pozovite +381 60 313 55 83 ili pošaljite email info@momentschool.rs