Mapa sajta | Imate pitanje?

Individualni kursevi

predstavljaju najefikasniji način za usvajanje određenog nivoa znanja za sve Vas koji brže i lakše učite kada ste sami, nego u grupi.

Individualni kursevi

Sve naše kurseve stranih jezika bilo da se odlučite za individualnu ili grupnu nastavu možete pohadjati u školi ili online. Izbor je na vama.

Individualni kursevi engleskog ili nemačkog jezika u školi Moment School, omogućavaju svakom polazniku da se fokusira na onu jezičku veštinu koja mu je najpotrebnija. U dogovoru sa profesorom birate tip kursa, nastavne oblasti koje su Vam najpotrebnije tj. želite da ih obradjujete sa profesorom kao i dinamiku nastave, dakle sve je Vama prilagodjeno.

Ovaj tip kurseva je predvidjen  za sve polaznike koji imaju potrebu da za relativno kratak vremenski period savladaju, ili poboljšaju postojeći nivo znanja.  Svako ko je motivisan da radi na sebi može ih pohađati, bilo da su mu motivi želja da se pripremi za odlazak u inostranstvo, ili želi aktivno da koristi, neki od stranih jezika na poslu, u poslovnoj korespondenciji i komunikaciji.Termini nastave će takodje biti prilagodjeni Vama i Vašem slobodnom vremenu.

Kada dodjete kod nas, naši ljubazni profesori će prvo sa vama uraditi ulazno testiranje kako bismo odredili nivo znanja. Testiranje se radi usmeno i pismeno i nakon toga će vam dati sve potrebne informacije o vrstama kursa koje postoje u našoj školi. Testiranje se može obavljati i online ukoliko vam je tako lakše. Nakon razgovora sa vama, pomoći će vam da izaberete vrstu kursa u skladu sa vašim željama i potrebama.

TRENUTNE AKCIJSKE CENE KURSEVA MOŽETE POGLEDATI KLIKOM NA LINK https://www.momentschool.rs/cenovnik

Kursevi jezika

Pronađite pravi kurs stranog jezika za vas!

Aktuelno u centru stranih jezika - Novi Beograd

Učenje engleskog jezika uz podkast

Učenje engleskog jezika uz podkast

Nemate vremena da čitate duge knjige? Nikada i niste bili neki obo

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Oduvek ste se pitali da li pravilno postavljate pitanje na

Nemačka valuta kroz vreme

Nemačka valuta kroz vreme

Guten Tag! Danas ćemo govoriti o nemačkom

“Oduševljen sam centrom za strane jezike Moment School. Predavači su jako prijatni, grupa u kojoj sam bio brojala je 6 polaznika, tako da je predavač mogao da se posveti svakom ponaosob. Idemo dalje da naučimo nemački“

Aleksandar Lazović

Internet Solutions

“Zbog prirode posla kojim se bavim bilo mi je potrebno bolje poznavanje engleskog jezika. U Moment school-u sam naučio osnove engleskog i nastavljam sa učenjem. Ambijent i predavači su za svaku preporuku“

Strahinja Stanković

WDS

“Kada sam trebala da krenem na kurs norveškog jezika bila sam skeptična. Međutim poluintenzvni kurs koji sam pohađala pomogao mi je da savladam norveški jezik, mnogo više nego što sam očekivala“

Zlata Biro

VMC - Slavija

Želite da naučite jezik? Kontaktirajte nas odmah.

Pozovite +381 60 313 55 83 ili pošaljite email info@momentschool.rs