Mapa sajta | Imate pitanje?

Vrste kurseva stranih jezika


U zavisnosti od vaših obaveza i stila života nudimo vam sledeće vrste kurseva

Opšti kursevi

Opšti kursevi

Ukoliko se odlučite za naš opšti kurs jezika zajedno ćemo prolaziti kroz sve gramatičke i leksiče nastavne jedinice predvidjene i prilagodjene nivou koji pohadjate. Interakcija na času će simulirati svakodnevne situacije, pri čemu će se raditi na usavršavanju sve četiri jezičke veštine (pisanje, čitanje, usmeno izražavanje i slušanje).

Standardni kursevi Poluintenzivni kursevi Quick kursevi
Detaljnije
Online kursevi

Online kursevi

Usled novonastale situacije, sve više naših polaznika opredeljuje se za ONLINE kurseve jezika. Ukoliko želite da pohađate bilo koji od mnogobrojnih kurseva koji su u ponudi, potreban Vam je samo računar ili smart telefon i dobra internet konekcija.

Online standardni kursevi jezika Online poluintenzivni kursevi jezika Online konverzacijski kursevi jezika Online individualni časovi stranih jezika
Detaljnije
Poslovni kursevi

Poslovni kursevi

Ukoliko Vam je potrebno da poboljšate svoj poslovni vokabular, naučite kako da pravilno napišete e- mail na engleskom jeziku, razgovarate telefonom, vodite prezentacije, razgovarate sa poslovnim klijentima, aktivno učestvujete na sastancima, a pre svega napišete kvalitetan CV na stranom jeziku, tada je pravo rešenje za Vas kurs poslovnog engleskog u centru MOMENT School.

Detaljnije
NOVO! Mix 2

NOVO! Mix 2

Mix2 kursevi (opšti+poslovni ). Ovaj kurs se sastoji od 10 časova opšteg stranog jezika u kombinaciji sa 10 časova poslovnog.

Detaljnije
Konverzacijski kursevi

Konverzacijski kursevi

U situaciji ste da treba da primenite do sada stečeno znanje stranog jezika ? Čini Vam se da sve razumete, ali Vam se dešava blokada usled nesigurnosti kada treba da se izrazite, da kažete nešto. Tačno, vi znate ciljni jezik tj. imate pasivno znanje istog. Vreme je da vaše pasivno znanje pređe u aktivno i da se oslobodite svih barijera koje vam se dešavaju tokom komunikacije.

Detaljnije
Individualni kursevi

Individualni kursevi

predstavljaju najefikasniji način za usvajanje određenog nivoa znanja za sve Vas koji brže i lakše učite kada ste sami, nego u grupi.

Detaljnije
Popravimo ocene

Popravimo ocene

TEENAGE KURSEVI

Detaljnije
Međunarodni ispiti

Međunarodni ispiti

Priprema za međunarodne ispite obavlja se u školi stranih jezika MOMENT School, Novi Beograd

TOEFL i iELTS FCE, CAE i CPE
Detaljnije
Engleski za turizam, hotelijerstvo i ugostiteljstvo

Engleski za turizam, hotelijerstvo i ugostiteljstvo

Engleski jezik u turizmu i ugostiteljstvu je specijalistički kurs posebno namenjen i prilagodjen zaposlenim licima u ovim oblastima, kao i osobama koje traže posao u istim, a žele da se dobro pripreme i savladaju potrebnu, stručnu, terminologiju iz ovih oblasti na nekom od stranih jezika. Poznavanje terminologije preduslov je za rad na svim radnim mestima na kojima je komunikacija sa gostima ključna stavka.

Detaljnije
Nemački za medicinare - brzo učenje nemačkog jezika

Nemački za medicinare - brzo učenje nemačkog jezika

Nemački jezik za medicinske-zdravstvene radnike podrazumeva sticanje usko stručnog vokabulara koji vam je neophodan za uspešnu komunikaciju sa pacijentima kao i kolegama lekarima. Nakon završenog ovog specijalizovanog kursa bićete apsolutno u mogućnosti da potpuno samostalno započnete karijeru u zemljama nemačkog govornog područja.

Detaljnije
PFLEGE kurs nemačkog jezika za negovatelje

PFLEGE kurs nemačkog jezika za negovatelje

Vaš posao je pre svega komunikativne prirode: u različitim situacijama možete i morate da se obraćate svojim pacijentima, koleginicama ili kolegama, kao i nadređenima. Izlečiti nekoga rečima predstavlja poseban dar, ali je istovremeno i veliki izazov, i to pre svega onda, kada je potrebno da taj posao obavljate koristeći se stranim jezikom.

Detaljnije

“Oduševljen sam centrom za strane jezike Moment School. Predavači su jako prijatni, grupa u kojoj sam bio brojala je 6 polaznika, tako da je predavač mogao da se posveti svakom ponaosob. Idemo dalje da naučimo nemački“

Aleksandar Lazović

Internet Solutions

“Zbog prirode posla kojim se bavim bilo mi je potrebno bolje poznavanje engleskog jezika. U Moment school-u sam naučio osnove engleskog i nastavljam sa učenjem. Ambijent i predavači su za svaku preporuku“

Strahinja Stanković

WDS

“Kada sam trebala da krenem na kurs norveškog jezika bila sam skeptična. Međutim poluintenzvni kurs koji sam pohađala pomogao mi je da savladam norveški jezik, mnogo više nego što sam očekivala“

Zlata Biro

VMC - Slavija

Želite da naučite jezik? Kontaktirajte nas odmah.

Pozovite +381 60 313 55 83 ili pošaljite email info@momentschool.rs