Mapa sajta | Imate pitanje?

Imate pitanje?

 

RAZUMEM DOSTA KADA NEKO PRIČA NA ENGLESKOM, ALI  IMAM PROBLEM KADA JA TREBA DA PROGOVORIM

 Ovo je rečenica koja se veoma često čuje kod osoba koje uče engleski jezik. Tokom godina učenja samo usvajate brojna engleska gramatička pravila, menjate udžbenike, škole,  a i dalje niste zadovoljni nivoom u komunikaciji koji ste postigli tj. imate osećaj kao da stagnirate.

Problem je u tome  što strani  jezik mora da naučite da KORISTITE, a ne samo slušate već od samog početka usvajanja ovog ili bilo kog drugog  jezika. Nije dovoljno samo pasivno slušati filmove, muziku ili čitati na engleskom jeziku.  Jednostavno morate ga PRIČATI od prvog časa od samog starta. Kao i svaki početak koji nije lak, ni ovaj proces Vam u početku neće biti baš jednostavan ali to je jedini i pravi put kojim se ide u procesu učenja engleskog jezika. Pričajte ga sa svojim profesorom, kolegama u grupi ili pokušajte da sebi postavite pitanja na koja ćete se potruditi da date odgovore. Ovo je veoma dobra vežba jer se u isto vreme vežba formiranje pitanja, sa kojim polaznici čak i na višim nivoima imaju problem. U koliko naidjete na prepreke, tj nedoumice prilikom ove vežbe sledećeg časa se obratite svom profesoru koji bi trebao da se potrudi da Vam razjasni sve nejasnoće.

 KOLIKO ZNANJA SE STIČE NAKOG ZAVRŠENOG PRVOG NIVOA?

 Savladavanje stranog jezika treba doživeti kao dugotrajan proces, pa ne trba očekivati instant rezultate. Ipak posle završenog prvog nivoa sigurno ćete biti u mogućnosti da usled čitanja jednostavnijeg teksta, shvatite u čemu je reč, da sastavite neke prostije rečenice ili poručite svoju omiljenu hranu u restoranu na ciljnom jeziku.

 DA LI POSTOJI MOGUĆNOST PLAĆANJA U RATE?

Da, postoji mogućnost plaćanja u dve ili tri mesečne rate.

DA LI BAŠ MORAM DA RADIM REDOVNO DOMAĆI?

Da, rad kod kuće je veoma važan za što bolje savladavanje željenog jezika. Na kraju svakog časa naši profesori će vam dati material koji je potrebno uraditi kod kuće, radi provere znanja stečenog na času.

Kursevi jezika

Pronađite pravi kurs stranog jezika za vas!

Aktuelno u centru stranih jezika - Novi Beograd

Učenje engleskog jezika uz podkast

Učenje engleskog jezika uz podkast

Nemate vremena da čitate duge knjige? Nikada i niste bili neki obo

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Kako da postavim pitanje na engleskom jeziku?

Oduvek ste se pitali da li pravilno postavljate pitanje na

Nemačka valuta kroz vreme

Nemačka valuta kroz vreme

Guten Tag! Danas ćemo govoriti o nemačkom