Mapa sajta | Imate pitanje?

Akcijske cene kurseva za sve nase polaznike

 

        

                                  

Jesen je pravo godišnje doba za promene i nove početke ! Iskristite popust do 40% na ONLINE nastavu ili nastavu U ŠKOLI - nudimo vam  interaktivne kurseve nemačkog ili engleskog jezika po najsavremenijim  programima i metodama edukacije koje veoma uspešno primenjujemo u nastavi već duži niz godina.

Promo cene traju do 06.11.2020

Nove grupe kreću  09.11. 2020 

ONLINE ILI U ŠKOLI -IZBOR JE NA VAMA.                         

POLUINTENZIVNI KURSEVI ENGLESKOG ILI NEMAČKOG JEZIKA                   

Kako izgledaju naši poluintenzivni kursevi i kome su namenjeni ?

Ovaj vid nastave namenjen je svima vama koji želite da u što kraćem vremenskom periodu, uz tempo rada od 3 puta nedeljno naučite što više ili steknete osnove jezika koji Vam je potreban za školovanje, posao ili dalje usavršavanje. Ovaj kurs traje 9 nedelja i kroz komunikacijski pristup na kojem se bazira naš metod edukacije, Vaš napredak će biti uočljiv za veoma kratko vreme.

U Moment School školi stranih jezika , nastavu vode isključivo diplomirani profesori  kao i izvorni govornici istih. Oni su tu da vam pruže visokokavalitetnu nastavu uz najsavremeniju literaturu. Centar smo za strane jezike  koji je prepoznatljiv po najsavremeniim interaktivnim metodama učenja, koje veoma uspešno primenjujemo već duži niz godina.  Sve je podređeno najkvalitetnijem obrazovanju polaznika, modernoj  i odličnoj praktičnoj nastavi, tako da svaki naš polaznik potpuno samostalno može da komunicira u različitim svakodnevnim situacijama.  

Bez obzira da li se opredelite za online ili klasičan vid nastave, mi vam obezbedjujemo materijal za učenje (knjigu i radnu svesku) .

Veoma nam je važno da istaknemo da  se zbog trenutne epidemiološke situacije, ukoliko se odlučite za nastavu u školi ona odvija u malim mentorskim grupama koje broje od 3 do 5 polaznika, uz primenu svih odgovarajućih mera zaštite.

Dodatne informacije o  poluintenzivnim kursevima:

 • ulazno usmeno i pismeno testiranje radi utvrdjivanja nivoa znanja
 • kurs traje 9 nedelja (33 školska časa)
 • tempo rada tri puta nedeljno po 75 min (3x75 min)
 • rad u manjim mentorskim grupama od 3-5 polaznika
 • individualni pristup svakom polazniku
 • redovne konsultacije sa profesorima (usled eventualnih izostanaka sa časova)
 • nakon svakog odslušanog nivoa na poluntenzivnim kursevima , polaznici polažu završni test i time stiču pravo na dobijanje sertifikata.

TRENUTNA AKCIJSKA CENA iznosi 15.000 din  20.000 din

Mogucnost plaćanja u 2 mesečne rate.

SPECIJALIZOVANI  KONVERZACIJSKI KURSEVI JEZIKA

Prevaziđite najveću prepreku u upotrebi engleskog jezika – komunikaciju i svoje pasivno znanje pretvorite u aktivno!

Kako izgledaju konverzacijski kursevi u školi stranih jezika Moment School? 

Cilj kurseva ovog tipa je da se poboljša i omogući nesmetana komunikacija polaznika kako u neformalnim tako i u formalnim, poslovnim situacijama. Preciznim pisanim i usmenim testiranjem odredićemo Vaš nivo znanja što je i prvi korak ukoliko se odlučite za ovaj vid nastave. Polaznici koji žele da pohađaju konverzacijske kurseve jezika, uglavnom poseduju pasivno znanje jezika koje je potrebno pretvoriti u aktivno, što znači da su u velikoj meri u mogićnosti da razumeju druge , ali im je teško da se sami izraze. Neretko se dešava da je i poznavanje gramatike veoma dobro, ali je problem sve to nesmetano upotrebiti. 

Naš metod rada:

Na ovom specijalizovanom kursu u školi Moment School radićete po posebno pripremljenom planu i programu, u skladu sa Vašim potrebama i oblastima interesovanja. Koncepcija ovog programa je da se sve vreme obavlja komunikacija, bilo kroz formu dijaloga ili prezentacija na odredjenu temu. Na kursevima konverzacije ne obradjuju se detaljno gramatičke jedinice, već se akcenat stavlja na komunikaciju i usvajanje novih reči i izraza. Na taj način Vam omogućavamo  brži i lakši napredak, a Vi postajete zadovoljniji i što je negde i najvažnije sigurniji u sebe prilikom upotrebe stranog jezika.

Preduslov za pohađanje kursa konverzacije je da ste minimum na A2 nivou, tj. da imate srednji nivo znanja engleskog jezika.

Tempo rada i trajanje konverzacijksog kursa jezika :

 • Dva puta nedeljno po 75minuta  
 • Fond časova: 33 školskih časova (18 dolazaka x 75min.)
 • Dužina trajanja kursa:  dva meseca
 • Rad u malim mentorskim grupama ( od 3 do 5 polaznika)
 • Po završetku kursa, svaki polaznik stiče pravo na dobijanje sertifikata 

TRENUTNA AKCIJSKA CENA 10.000din   13.500 din

Mogucnost plaćanja u 2 mesečne rate.

Svaki naš polaznik stiče pravo na besplatno testiranje,radi utvrdjivanja nivoa znanja,ukoliko se ne radi o početnom nivou.

Tel: 060/313 55 83  i  011/ 213 55 83                               www.momentschool.rs

Ovo su samo neki od naših mnogobrojnih kurseva koje imam u ponudi. Za više informacija kliknite ovde  http://www.momentschool.rs/vrste-kurseva

Investirajte u svoje znanje, i uverićete se zbog čega je pravi momenat da počnete da učite sa nama.Kursevi jezika

Pronađite pravi kurs stranog jezika za vas!

Aktuelno u centru stranih jezika - Novi Beograd

Nemačka valuta kroz vreme

Nemačka valuta kroz vreme

Guten Tag! Danas ćemo govoriti o nemačkom

Engleski i nemački jezik - sličnosti i razlike

Engleski i nemački jezik - sličnosti i razlike

Kada učimo neki strani jezik, često želimo da znamo da li se i u

Posao u Nemačkoj

Posao u Nemačkoj

Razmišljate o preseljenju u Nemačku.. Budite spremni na suo