Mapa sajta | Imate pitanje?

PREDNOSTI ZNANJA ENGLESKOG U SRBIJI

Ukoliko razmišljate da počnete da učite neki strani jezik, ali još uvek niste odlučili koji, mi bismo Vas posavetovali da je najmudrija odluka da počnete da učite engleski jezik. Ovo je najzastupljeniji jezik u svetu, koji će Vam sigurni smo otvoriti mnoga vrata !

Ako ste još uvek za računarom i premišljate se, jer niste sigurni koji strani jezik da počnete da učite, dajemo Vam nekoliko razloga zašto je dobro i bitno učiti i znati engleski jezik u Srbiji.

1. VAŠA KARIJERA MOŽE ZNATNO DA NAPREDUJE

U današnjem poslovnom svetu je postalo više nego očigledno da je dobro znanje engleskog jezika veoma bitno, u većini slučajeva i neophodno. Kao kandidat koji zna više jezika, a pogotovo engleski, znatno ćete se više istaći. Ukoliko želite da se bavite nekim ozbiljnim poslom i naravno dobro zarađujete, vrlo je verovatno da ćete morati da znate engleski jezik, bilo to za rad na računaru, komunikaciju sa stranim poslovnim partnerima ili neke sitnije stvari poput pisanja mejla na engleskom. U ovakvim okolnostima, svima nam postaje jasno koliko je znanje engleskog od suštinske važnosti, i ukoliko želite da imate što bolji posao, ili da još više napredujete na trenutnom poslu, sada je pravo vreme da počnete sa učenjem engleskog jezika!

                                     

2. LAKŠE ĆETE SE SPORAZUMETI SA STRANCIMA

Sigurni smo da ste se bar jednom u životu našli u situaciji gde Vas je slučajni prolaznik pitao za pravac na engleskom jeziku. Čak i da engleski jezik nije maternji jezik mnogih ljudi iz drugih zemalja koje možemo sresti širom Srbije, neosporivo je da će Vas za bilo šta pitati na engleskom jeziku, imajući u vidu činjenicu da je to jezik broj jedan u svetu. Složili biste se da je bilo zaista poražavajuće i neprijatno ako niste znali kako da im odgovorite i pomognete. Ako ne želite da se ponovo nađete u sličnoj situaciji, definitivno je prava odluka da počnete sa učenjem engleskog jezika.

3. MOĆI ĆETE DA ČITATE VESTI I GLEDATE EMISIJE NA ENGLESKOM JEZIKU

Danas mnoge poznate novine i portali kao što su npr. BBC, The Guardian itd. pišu o dešavanjima u Srbiji. Postoji mogućnost da Vam te sajtove prevede čuveni google translate, ali taj prevod u većini slučajeva neće biti dobar i dosledan našem jeziku. Zbog toga je odlično razumeti engleski jezik, ukoliko želite nešto da pročitate ili da odgledate neku emisiju koja Vas zanima, a koja nema subtitle. Moći ćete da radite ono što želite i da uživate u tome jer Vam neće biti potrebna ničija pomoć!

4. OSEĆAĆETE SE ISPUNJENIJE

Pored toga što će Vam ponuditi bolje mogućnosti u budućnosti, učenje engleskog je takođe i veoma zabavno. Bićete ispunjeniji, zadovoljniji i srećniji kada posle nekog vremena uvidite koliko ste napredovali i marljivo, vredno radili i ulagali svoj trud i vreme u učenje novog jezika. Bićete ponosni na sebe što ste postigli nešto tako veliko i divno! Sama pomisao na činjenicu da sada govorite još jedan jezik i da ste uspešno savladali tešku, i često nerazumnu, gramatiku engleskog jezika će Vas potpuno ispuniti srećom i zadovoljstvom!

Ovde smo naveli samo neke od razloga zašto je bitno znati engleski jezik, ali ih ima mnogo, mnogo više. Sve u svemu, svaki od njih nam samo još više potvrđuje da je izuzetno korisno učiti engleski jezik, a to je danas i te kako moguće! Škole stranih jezika Vam u mnogome mogu pomoći u Vašoj odluci, gde će Vaš profesor zajedno raditi sa Vama u postizanju cilja.

Mi u našem centru za strane jezike Moment School svakog dana radimo na tome i omogućavamo našim polaznicima najbolje uslove za učenje stranog jezika. Upišite kurs željenog stranog jezika što pre i uložite u sebe i svoje znanje. Ako ste predani, istrajni i strastveni u učenju jezika, uspeh je zagarantovan, a sa uspehom i otvaranje mnogih novih vrata u Vašem životu!

 

Kursevi jezika

Pronađite pravi kurs stranog jezika za vas!

Pogledate cenovnik
Kursevi stranih jezika (akcija)

Nemačka valuta kroz vreme

Nemačka valuta kroz vreme

Guten Tag! Danas ćemo govoriti o nemačkom

Engleski i nemački jezik- sličnosti i razlike

Engleski i nemački jezik- sličnosti i razlike

Kada učimo neki strani jezik, često želimo da znamo da li se i u

Posao u Nemačkoj

Posao u Nemačkoj

Razmišljate o preseljenju u Nemačku.. Budite spremni na suo

Da li ste probali eggnog?

Da li ste probali eggnog?

Od kićenja novogodišnje jelke do ukrašavanja kuće