Mapa sajta | Imate pitanje?

Poluintenzivni kursevi

POLUINTENZIVNI KURSEVI JEZIKA 3x75 min – DVA MESECA

Poluintenzivni kursevi u školi stranih jezika Moment School su namenjeni svima Vama koji želite da u što kraćem vremenskom periodu naučite što više ili steknete osnove jezika koji Vam je potreban za školovanje, posao ili dalje usavršavanje. Svima Vama koji imate potrebu da u kratkom roku obnovite već postojeće znanje jezika, ili pak imate dovoljno slobodnog vremena, a želite da ga iskoristite na pravi način ulaganjem u sebe i svoje znanje.

Kursevi jezika u našoj školi se odvijaju po najsavremenijim evropskim programima priznatim od strane zvaničnih institucija kao što su Oksford i Kembridž Univerziteti za engleski jezik, Geteov institut, Institut Servantes..

        OPIS KURSA:

  • Tempo rada: Tri puta nedeljno po 75minuta (3x75min) 
  • Fond časova: 46 školskih časova (28x75 min.)
  • Dužina trajanja kursa:  ( 2 meseca)

U nastavu su uključena periodična pismena i usmena testiranja, kako bismo pratili vaš napredak, kao  i završni pismeni i usmeni ispiti. Kandidati koji uspešno polože završni ispit dobijaju sertifikat kao dokument o stečenom znanju za nivo jezika koji su pohadjali u našem centru.

Poluintenzivni kurs stranih jezika

Predavači u školi Moment School su diplomirani profesori stranih jezika, koje odlikuje kreativnost, stručnost i predanost radu, koji će kontinuirano pratiti Vaš proces učenja i biti Vam uvek na usluzi.

U program su uključene i besplatne konsultacije sa profesorom, u cilju razjašnjavanja svih postojećih nedoumica tokom usvajanja stranog jezika, jer naši profesori su tu zbog Vas .

 

Kursevi jezika

Pronađite pravi kurs stranog jezika za vas!

Aktuelno u centru stranih jezika - Novi Beograd

Noć veštica (Halloween)

Noć veštica (Halloween)

U oktobru, izlozi mnogih prodavnica postaju narandžasto-cr

Sličnosti između engleskog i nemačkog jezika

Sličnosti između engleskog i nemačkog jezika

 Pre nego što su se razdvojili i počeli da se razvijaj

“Oduševljen sam centrom za strane jezike Moment School. Predavači su jako prijatni, grupa u kojoj sam bio brojala je 6 polaznika, tako da je predavač mogao da se posveti svakom ponaosob. Idemo dalje da naučimo nemački“

Aleksandar Lazović

Internet Solutions

“Zbog prirode posla kojim se bavim bilo mi je potrebno bolje poznavanje engleskog jezika. U Moment school-u sam naučio osnove engleskog i nastavljam sa učenjem. Ambijent i predavači su za svaku preporuku“

Strahinja Stanković

WDS

“Kada sam trebala da krenem na kurs norveškog jezika bila sam skeptična. Međutim poluintenzvni kurs koji sam pohađala pomogao mi je da savladam norveški jezik, mnogo više nego što sam očekivala“

Zlata Biro

VMC - Slavija

Želite da naučite jezik? Kontaktirajte nas odmah.

Pozovite +381 60 313 55 83 ili pošaljite email info@momentschool.rs