Mapa sajta | Imate pitanje?

Aktuelnosti - Centar stranih jezika


Pratite aktuelnosti iz naše škole i ostvarite mnoge pogodnosti pri učenju stranih jezika

ODMOR I UČENJE STRANIH JEZIKA

ODMOR I UČENJE STRANIH JEZIKA

Tokom cele zime ste učili strani jezik – radili mnoštvo domaćih zadataka, pisali sastave, učili gramatiku... Međutim, letnji raspust je počeo, a vi  znate da ćete ukoliko ne nastavite sa učenjem – što je, svi znamo, malo verovatno na raspustu – vrlo brzo zaboraviti strani jezik! Ali, da li ste znali da i na odmoru možete da usavršavate strani jezik koji učite, a da to skoro i ne primetite? Mi ćemo vam otkriti kako!

Detaljnije

TURISTIČKE ATRAKCIJE U NEMAČKOJ

TURISTIČKE ATRAKCIJE  U NEMAČKOJ

Još uvek niste odlučili gde da putujete ovog leta? Mi vam predlažemo da posetite ova bajkovita mesta u Nemačkoj – a to je ujedno i odlična prilika da učite ili usavršite svoj nemački jezik ! 

Pročitajte i saznajte nešto više o vim prelepim mestima koje definitivno treba posetiti.....

Detaljnije

I JOŠ PONEŠTO O GREŠKAMA U ENGLESKOM JEZIKU

I JOŠ PONEŠTO O GREŠKAMA U ENGLESKOM JEZIKU

Već smo pisali o greškama koje pravimo i koje nam zadaju muke prilikom učenja engleskog jezika, ali da li ste znali da i izvorni govornici često prave mnoge greške u korišćenju sopstvenog jezika? Mi ćemo se ovoga puta pozabaviti i takvim greškama, pa da vidimo....

Detaljnije

Najčešće greške u engleskom jeziku

Najčešće greške u engleskom jeziku

Da li znate da će engleski jezik koji danas nosi titulu lingve franke u skorijoj budućnosti postati jedini vid sporazumevanja među ljudima koji pripadaju različitim kuturama i jezicima. Ovaj globalni jezik je danas i jezik nauke, a ne samo jezik poslovne i privatne komunikacije.  Zato nije ni čudo što se ponekad dogodi da napravimo greške dok pokušavamo da svladamo ovaj jezik budućnosti.

Detaljnije

USKRS I USKRŠNJI OBIČAJI U NEMAČKOJ

USKRS I USKRŠNJI OBIČAJI U NEMAČKOJ

Posle duge zime, Uskrs je u Nemačkoj prvi povod za slavlje na otvorenom. Deca u dvorištu traže uskršnja jaja, a odrasli idu u šetnju i uživaju u svežem prolećnom vazduhu. Pored toga, u Nemačkoj postoji mnoštvo običaja vezanih za ovaj praznik, a mi ćemo vam otkriti neke od njih!

Detaljnije

ŠKOLE STRANIH JEZIKA - KAKO ODABRATI PRAVU

ŠKOLE STRANIH JEZIKA - KAKO ODABRATI PRAVU

Znanje stranih jezika je sve traženije na poslovnom tržištu. Ono vam može olakšati put do dobrog posla, a znanje bar jednog stranog jezika danas se već podrazumeva.

Detaljnije