Mapa sajta | Imate pitanje?

Pomozite svom detetu da uživa u učenju engleskog jezika

Danas je svakom roditelju od velike važnosti da njegovo dete dobije adekvatno obrazovanje na najbolji mogući način. Razmišljajući kako da stimulišu razvoj detetovog potencijala, mnogi roditelji odlučuju da, pored osnovnih predmeta u školi, pomognu svom detetu da nauči engleski jezik još od malih nogu. Odličan način za to je da vaše dete krene da pohađa kurs stranih jezika. Međutim, svakako da znamo da nije lako motivisati dete na učenje bilo čega. Ali uz prave načine i metode, učenje engleskog jezika može biti veoma zabavno i nezahtevno vašem detetu. Evo i kako.....

1. Predstavite učenje kao nešto najzanimljivije na svetu

Zapamtite da je jedini vaš cilj da vaše dete napreduje. Ne bi trebalo da vam bude bitno za koliko vremena će se taj napredak primetiti. Vaše dete bi engleski jezik trebalo da uči polako i bez napora. Nikako ne prisiljavajte svoje dete na učenje engleskog jezika ukoliko ono to ne želi. Takođe, veoma je bitno da uvek pohvalite i nagradite svoje dete kada uspešno izgovori neku reč na engleskom jeziku ili otpeva neku pesmicu.

Svakako da je mnogo faktora na koje bi trebalo obratiti pažnju, a vaš posao i brzi tempo života vam neće uvek omogućiti dovoljno slobodnog vremena za to. Zato vam savetujemo da je dobra odluka da vaše dete krene da pohađa kurs engleskog jezika. Kursevi engleskog jezika za decu su osmišljeni tako da vaše dete, zajedno sa drugom decom i potpunom posvećenošću svog profesora, stekne veliko znanje engleskog jezika kroz jedno veliko druženje i zabavu.

2. Neka proces učenja engleskog jezika bude zabavan i maksimalno kreativan

Uvek imajte na umu šta deca vole-igračke, crtanje i bojenje, pesmice i igru… Iskoristite sve to dok sa svojim detetom učite engleski jezik. Dok se zabavljate sa svojim detetom, polako ubacujte više i više engleskih reči u razgovor. Pevajte pesmice i koristite rimu, jer će deca najlakše upamtiti nove reči ako se zabavljaju. Sve ovo možete omogućiti svom detetu ukoliko ga upišete na kurs engleskog jezika. Odgovarajući kurs engleskog jezika za decu će vašem detetu pružiti znanje, druženje, zabavu i mnogo lepih uspomena i iskustava!

3. Neka vaše dete bude okruženo engleskim jezikom

Veoma je bitno da vaše dete bude izloženo uticaju engleskog jezika. Pustite svom detetu pesmice, crtani film ili DVD na engleskom, ali pazite da prilagodite sadržaj uzrastu. Čitajte mu bajke na engleskom ili pevajte pesmice, i vaše dete će uživati, bez obzira na to što možda ne razume svaku reč.

Možemo reći da je izloženost engleskom jeziku najbitnija stvar tokom učenja jezika. Jezik je živa stvar i mora se koristiti i slušati u kontinuitetu. Kursevi engleskog jezika za decu pružaju baš to. Prijatna prijateljska, a ujedno i radna, atmosfera, koja će sigurno učiniti da vaše dete zavoli, a zatim i nauči, engleski jezik.

 Vi kao roditelj možete učiniti sjajnu stvar za svoje dete. Vaše je da upišete svoje dete na kurs engleskog jezika, a mi u Moment School centru za strane jezike ćemo omogućiti da vaše dete stekne, prvenstveno, odlično znanje engleskog jezika, ali i nove prijatelje, iskustva i uspomene. Takođe, ukoliko smatrate da biste i vi možda mogli da osvežite svoje znanje stranog jezika, škola stranih jezika Moment School vam nudi razlićite kurseve stranih jezika kao što su: opšti kursevi, poslovni kursevi engleskog, konverzacijski kursevi engleskog kao i tailor-made kurseve koje kreiramo po vašim željama i potrebama.

Kursevi jezika

Pronađite pravi kurs stranog jezika za vas!

Pogledate cenovnik
Kursevi stranih jezika (akcija)

Nemačka valuta kroz vreme

Nemačka valuta kroz vreme

Guten Tag! Danas ćemo govoriti o nemačkom

Engleski i nemački jezik- sličnosti i razlike

Engleski i nemački jezik- sličnosti i razlike

Kada učimo neki strani jezik, često želimo da znamo da li se i u

Posao u Nemačkoj

Posao u Nemačkoj

Razmišljate o preseljenju u Nemačku.. Budite spremni na suo

Da li ste probali eggnog?

Da li ste probali eggnog?

Od kićenja novogodišnje jelke do ukrašavanja kuće